mandag 2. juni 2008

Geir Nofish Bertheussen


En av Norges fremste blues-munnspillere. Hør hva norsk presse sier:
”Selv etter å ha opplevd legender som Junior Wells, BB King, Jimmie Vaughan og Katie Webster, er det stort å være på en konsert med Geir ”Nofish” Bertheussen.
Energi, humor, styrke, sjenerøsitet, karisma og meget, meget god bluesmusikk er ord som lett faller i munn etter en konsert med denne mannen!
Den siste plata er et bevis på at Geir har vokst atskillige hakk siden siste utgivelse. ”Grounded” er en kanonkule av et album og det ikke for ingenting at han hevdes å være en av landets aller beste utøvere av denne musikkstilen. Lyden på munnspillet, stemmen, klærne og den etter hvert så karakteristiske Bowlerhatten er blitt et kjennemerke for Geir. Han nyter stor respekt etter en konsert og folk kan ikke få nok av mannen, og det liv han lager på konsertene. Selv om lokalene er halvfulle så gir han alt og går ikke av scenen før lyset er slukket og siste publikummer er gått hjem. Her er det offervilje og pågangsmot som gjelder.”

Bluesguru Geir Hovig fra Hovig`s Hangar på NRK P1 sier om denne mannen: ”Nofish er et bluestalent langt utenom det vanlige. Bluesen hans treffer deg som et godstog i 200 kilometer i timen. Hans munnspilleri kan få selv den tøffeste av mannfolk til å gråte.”

1 kommentar:

Anonym sa...

Glær mæ sinnsykt tell å høre dæ igjen, Geir! Du imponerte stort sist æ hørte dæ!
Hilsen en fan fra Kongsvik